Hesabın silinməsi
"MyHome.az — Əmlak elanları" tətbiqi və myhome.az hesabınızın silinməsi
1. Tətbiq vasitəsilə
- 1MyHome.az tətbiqinə daxil olun
- 2"Hesabım" bölməsini açın
- 3"Məlumatlarım" səhifəsinə keçin
- 4"Hesabı sil" düyməsinə toxunun
- 5Silinməni təsdiqləyin
2. Sorğu ilə
Hesabınıza daxil ola bilmirsinizsə, hesabınızın email ünvanından [email protected] ünvanına "Hesab silinməsi" mövzusunda məktub yazın. Sorğu 7 iş günü ərzində icra olunur.
Hansı məlumatlar silinir və saxlanılır
Silinir
- Profil məlumatları (ad, email, telefon, şəkil)
- Elanlarınız
- Seçilmişlər
- Saxlanmış kartlar
- Yaradılmış linklər
- Abunəlik
Saxlanılır
Ödəniş və əməliyyat qeydləri qanunvericiliyin tələb etdiyi müddətdə (təxminən 5 il) saxlanılır, sonra tam silinir.
Suallarınız varsa, bizimlə əlaqə saxlayın.